Meer info over DaryDookie
De laatste tijd is er vaak gekibbel met mijn vriend, het gaat dan meestal om de aandacht die hij liever aan zijn werk geeft dan aan mij. Zijn carrière staat boven alles en ik heb vaak het nakijken. Als jij niet zo in elkaar zit en mij wel aandacht wil geven dan wil ik je leren kennen.
Naam:
DaryDookie
Leeftijd:
38 Jaar
Woonplaats:
Noardeast-Fryslan
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Resetta
57 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Wel, ik kan je zeggen dat ik al een bewogen leventje achter de rug heb. Maar dat houdt me niet tegen om te genieten van elke dag en nieuwe mensen leren kennen hoort daar ook bij.
Wulpse oma (57) zoekt jongen
Kaar
50 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Ben een eerlijke gezellige moderne vrouw,gevoelsmens, romatische zoek een maatje die met mij leuke en gezellige dingen wil doen en daarvan uit zien we hoe het verder gaat
Geile vrouw (50) contacteren
LadyJanna
59 Jaar · Mook en Middelaar · Limburg
Wil er iemand met me naar bed? Ja, ik vraag het maar gewoon op de man af, ik hou er niet zo van om om de hete brei heen te draaien. Ik noem het beestje altijd bij de naam, dan is het maar duidelijk. Mijn man kon niet met zoveel duidelijkheid
Oude oma (59) zoekt jongen
Tweehondjes
56 Jaar · Oldambt · Groningen
Ik ben helemaal gek op mijn hondjes, je kan ze alles vertellen alleen ze zeggen niets terug. Graag zou ik gewoon eens met een man de dag door willen spreken.
Oudere oma (56) wil man
Pietepiet
68 Jaar · Oss · Noord-Brabant
Al heel wat keren heb ik de deksel op de neus gekregen, omdat mannen echt maar één ding willen. En ik wil dat ook wel hoor, ik ben niet compleet ongevoelig. Maar ik wil niet gezien worden als een oud, wanhopig wijf dat alleen maar seks wil.
Oude granny (68) contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.