Meer info over Wiekjewees
De warmte die mijn vriend me in het begin van de relatie gaf staat inmiddels al een tijdje in de koelkast. Ik mis dat en voel dat de relatie op zijn eind loopt. Wil alvast een man leren kennen die me wel kan geven waar ik zo naar verlang.
Naam:
Wiekjewees
Leeftijd:
35 Jaar
Woonplaats:
Den Haag
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Lovelylady
52 Jaar · Brussel · Brussel
Leeftijd zegt niet alles als er maar een klik is.
Wulpse dame (52) zoekt sex
Nicks
55 Jaar · Ridderkerk · Zuid-Holland
Sstt niet verklappen want ik ben hier heel stiekem. Mijn man mag dit absoluut niet weten want wij hebben teveel eigendom en dat wil ik zo houden. Ik moet waarschijnlijk ook de reden niet vertellen waarom ik hier zit want zal al heel duidelijk
Oudere oma (55) zoekt man
Laliena
52 Jaar · Groningen · Groningen
Ik heb een man nodig, iemand die meer bewust laat worden van het goede leven dat ik heb. Samen met jou wil ik de toekomst in gaan als we op dezelfde golflengte zitten en een klik met elkaar hebben.
Oudere dame (52) zoekt jongen
Sonijaa
56 Jaar · Soest · Utrecht
Ik begrijp niets van hints, ik zie ze niet en ik begrijp ze niet dus als jij mij aan het verleiden bent en ik reageer niet. Dan heb ik het echt niet door. Want ik laat mij wel graag verleiden!
Mature oma (56) contacteren
Faylon
63 Jaar · Haaksbergen · Overijssel
Vond het nooit een probleem om alleen te zijn, maar nu ik ouder wordt merk ik wel dat alleen ook echt alleen is. En ik weet niet of ik dat nog op prijs kan stellen.
Sexy granny (63) zoekt sex
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.