Meer info over Evio
Het leven is mooi maar dan moeten wij het zelf ook wel heel mooi maken. Mijn vriend en ik lijken nu al wel op elkaar uitgekeken maar wij hebben veel gemeenschappelijk waardoor ik mijn relatie ook niet op het spel wil zetten. Wie weet kan jij mij wel eens opfleuren.
Naam:
Evio
Leeftijd:
41 Jaar
Woonplaats:
Bunnik
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Zovermogelijk
56 Jaar · Veenendaal · Utrecht
Het is een sport voor mij zo ver mogelijk weg voor zo min mogelijk geld maar wel maximale luxe.
Mooie oma (56) emailen
Germanie
64 Jaar · Utrecht · Utrecht
Nooit te jong om nieuwe banden te smeden!
Rijpe granny (64) zoekt man
BillieBee
58 Jaar · Hoeksche Waard · Zuid-Holland
Ik wil een relatie met je aangaan als die is gebaseerd op liefde en vertrouwen. Ik ben nu te vaak bedrogen door een man en hoop dat dat de laatste keer was. Wil de man vinden die voor me wil gaan en zijn liefde met me wil delen.
Oude oma (58) emailen
Fantastiko
52 Jaar · Bonheiden · Antwerpen
Mijn fantasie is de lange, magere man
Oudere dame (52) wil sex
Wulpsnchtjwe
54 Jaar · Aa en Hunze · Drenthe
voor het eerst dat ik zoiets als dit doe, ben benieuwd wat er op me af komt eigenlijk
Mooie dame (54) emailen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.