Meer info over Danisha93
Mijn vriend heeft mij in de steek gelaten. Niet dat ik het erg vind want wij deden amper nog dingen samen. Hij was meer met zijn vrienden onderweg dan dat hij bij mij was. Laat hem maar gelukkig worden met zijn vrienden, hij komt er nog wel achter wat hij mist nu hij bij mij weg is gegaan. Ik wil voorlopig ook geen nieuwe relatie, ik heb het wat dat betreft wel even gehad met mannen. Wat ik wel graag zou willen is een seksvriendje. En dan iemand die mij verkiest boven zijn vrienden als ik zin heb in seks. Iemand die een afspraak met zijn vriend afzegt als ik met een super geil voorstel kom. Of bestaan die mannen niet?
Naam:
Danisha93
Leeftijd:
29 Jaar
Woonplaats:
Medemblik
Provincie:
Noord-Holland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Adriana45
50 Jaar · Poperinge · West-Vlaanderen
Neen ik woon niet in Luik, dit is alleen om mij zo geheim mogelijk te houden! Dus gezocht! Discrete seks relatie
Mature vrouw (50) wil man
Sexybolle
57 Jaar · Valkenswaard · Noord-Brabant
Ondanks dat ik een beetje aan de stevige kant ben, kleed ik me graag sexy. Een mooie strakke broek en shirt waarin mijn vormen goed uitkomen, dat draag ik het liefste. Volgens mij vinden mannen dat leuk om te zien.
Mooie oma (57) verwennen
Makelaartje
53 Jaar · Borsele · Zeeland
Altijd heb ik het maar druk met mijn werk en loop ik mezelf soms voorbij. Tijd om daar verandering in te brengen en op zoek te gaan naar een lief maatje. Als ik in de smaak val dan hoor ik graag van je.
Mature dame (53) wil man
Rosafabien
53 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Als jij denkt dat ik met jou de meest opwindende nacht kan doorbrengen dan ben jij mijn mannetje. Bijna elke avond ben ik alleen thuis en kan jij langskomen wanneer je maar wilt.
Oude dame (53) wil sex
AnitaX
50 Jaar · Geldrop-Mierlo · Noord-Brabant
Heb best een klap gehad van mijn scheiding, het heeft mij denk ik als mens best onzeker gemaakt om eerlijk in te zijn. Laat ik zeggen dat het meer heeft gedaan met mij dan ik had verwacht eigenlijk. Maar we moeten door gaan, dus nu zoekende
Mooie vrouw (50) daten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.