Meer info over XIssaBelle
Mijn donkere uiterlijk schrikt veel mannen af, helaas kan ik het niet veranderen. Van binnen ben ik net als iedere andere Nederlander. Ik ben geadopteerd, mijn hele leven heb ik in Nederland gewoond, ik ben van binnen een echte Nederlandse. Ik hoop hier een man te vinden die verder kijkt dan mijn donkere uiterlijk en niet gelijk zijn oordeel klaar heeft daarover. Ik houd er niet van om in een hokje gezet te worden.
Naam:
XIssaBelle
Leeftijd:
63 Jaar
Woonplaats:
Zeist
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Niya
53 Jaar · Lelystad · Flevoland
Vijftig is het nieuwe dertig vind ik zelf, al zie ik er niet meer zo uit. Maar daarom mag ik toch nog wel een toekomst mogen als toen ik zo oud was?
Oude dame (53) contacteren
Dollemina
51 Jaar · Purmerend · Noord-Holland
Zoals je de op de foto kan zien loop ik het liefste in leer, mijn man is gescheiden van me door mijn leerfetish. Wat ik hier zoek zijn mannen die het net als ik geil vinden om in leer rollenspellen te spelen. Daarbij kan het niet gek genoeg
Wulpse dame (51) wil man
Mirandezorgt
55 Jaar · Berkelland · Gelderland
Mijn kinderen zijn mijn lust en mijn leven, schrik niet, ik heb er 6. Alle 6 staan ze al op eigen benen en hebben hun eigen huisje en leven. Ik noem mijzelf een moederkloek, alleen wil ik mij ook anders noemen, ik wil mij ook de vrouw kunnen
Oudere oma (55) contacteren
Mzena
54 Jaar · Utrecht · Utrecht
Trouwen doe ik nooit meer maar een leuke relatie is altijd welkom natuurlijk. Ik ben een energieke vrouw met een goed gevoel voor humor. Verder heb ik een schat van een dochter die bij mij woont en een lieve hond.
Sexy dame (54) contacteren
Ulriekje
60 Jaar · Amsterdam · Noord-Holland
Sinds kort heb ik mijn intrek in de mooie provincie Noord Holland gedaan. Voor mijn werk verhuist en woon hier fijn. Maar ik mis wel wat vrienden om mij heen.
Oude granny (60) zoekt sex
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.