Meer info over Felissiee
In mijn huwelijk ben ik niet gelukkig. Ik denk dat het door de overgang komt, want sinds die tijd ben ik heel onrustig. Ik voel me hier niet meer op mijn plaats, ik word er gek van. Mijn man weet het niet, ik wil hem geen verdriet doen, het is zijn schuld niet. Maar ik kan hem niet aan me verdragen. Nu dacht ik dat het misschien beter zou worden als ik een affaire zou hebben. Weer een beetje spanning in mijn leven, lekker stiekem doen, Misschien werk het.
Naam:
Felissiee
Leeftijd:
57 Jaar
Woonplaats:
Weert
Provincie:
Limburg
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Leilaaa
57 Jaar · Lelystad · Flevoland
Wil .je wel geloven dat ik al dertig jaar getrouwd ben? En al die tijd ben ik trouw geweest. Soms was het moeilijk, vaak niet. Maar nu gaat er toch verandering in komen, want mijn man is behoorlijk ingedut en niet wakker te schudden. Dan
Wulpse oma (57) zoekt man
Bobkey
51 Jaar · Teylingen · Zuid-Holland
Als vrouw zijnde vind ik het maar heel normaal om er sexy uit te zien. Ik durf mij ook wel heel uitdagend kleden maar daar heeft mijn man echt wel een probleem mee. Ik verlang zo eens naar een man die mij wel heel mooi vind.
Sexy dame (51) zoekt man
Karietinne
53 Jaar · Kerkrade · Limburg
De relatie die ik recent heb verbroken met mijn vriend was één grote teleurstelling. Dacht dat ik nu eindelijk de ware had getroffen maar helaas mocht dat niet zo zijn. Laat me weten of jij denkt de ware voor me te zijn.
Geile dame (53) wil man
Liessetje
53 Jaar · Terneuzen · Zeeland
Ja ik heb even gebaald toen mijn huwelijk kapot ging, maar nu ben ik er weer klaar voor om te genieten.
Hete dame (53) wil man
Genieva
65 Jaar · Leiden · Zuid-Holland
Single zijn heeft zeker zijn voordelen maar na lange tijd zie ik eigenlijk alleen maar nadelen. Het huis is altijd leeg als ik thuis kom en met mijn naderende pensioen ga ik daar mee over nadenken.
Oudere granny (65) emailen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.