Meer info over Clarinda465
Altijd een druk leven gehad en altijd maar gedacht aan het werk en aan niets anders. Er moet toch wel meer te vinden zijn. Romantisch is wel mijn woordje. Als je mij vraagt voor een film en een etentje met een lekker wijntje erbij kun je mij heel snel om hebben.
Naam:
Clarinda465
Leeftijd:
46 Jaar
Woonplaats:
Bronckhorst
Provincie:
Gelderland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Nyma
65 Jaar · Gilze en Rijen · Noord-Brabant
Zou ik niet te oud voor dit zijn is iets wat door mijn hoofd gaat. Maar niet geschoten is altijd mis. Dus ik schiet hier een pijltje af, en ik zie wel welke man ik aan het pijltje krijg.
Lieve granny (65) wil man
Geenaandacht
61 Jaar · Hilversum · Noord-Holland
Thuis kom ik heel veel aandacht te kort. Als mijn man terug komt van een zakenreis, ligt hij 2 dagen op z'n bed en zie ik hem niet. Hopelijk vind ik hier wat gezonde afleiding.
Lieve granny (61) verwennen
SlechtHorendIlse
74 Jaar · Hilvarenbeek · Noord-Brabant
Ik ben slechthorend, ik heb wel een hoor apparaat maar een gesprek waar in meerdere mensen door elkaar praten is het voor mij niet te doen. Dan hoor ik alleen maar ruis.
Wulpse granny (74) wil man
Amandaxxzoen
55 Jaar · De Ronde Venen · Utrecht
Ik ben een vriendelijke vrouw met humor die positief in het leven staat. Ik heb de boel goed op de rit. ’Het Leven’ is leuk.
Sexy oma (55) zoekt jongen
Prisjesa
51 Jaar · Haarlemmermeer · Noord-Holland
Heel slank ben ik niet maar ik vind mijn ronde vormen toch wel sexy. Dan heb je lekker wat om beet te pakken. Ik weet trouwens ook precies wat jij wilt. Leer me kennen zou ik zeggen, je zal er geen spijt van krijgen.
Lieve dame (51) contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.