Meer info over Rikkierik
Als ik een man was, zou ik de hele dag met mezelf aan de gang gaan. Zo makkelijk klaarkomen, dat is geweldig. Maar ik ben geen man. Ik heb er wel één nodig. Om mij klaar te maken. Je hebt wel een beetje geduld toch? Want imk doe er wel lekker lang over om klaar te komen.
Naam:
Rikkierik
Leeftijd:
32 Jaar
Woonplaats:
Smallingerland
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Blondeursela
56 Jaar · Zwolle · Overijssel
Mis bij het opstaan een maatje die een heerlijk ontbijtje voor me maakt of gewoon even een luistert oor heeft. Ik ben al veel te lang alleen en wil mijn leven gaan delen met een sportieve, vriendelijke man die er voor me is.
Mooie oma (56) wil man
Nicole44
52 Jaar · Utrechtse Heuvelrug · Utrecht
Zoek een man die van ruige sex houd. Ik wordt graag op bed gegooid en heel hard genomen. Lekkere macho mannen die mij alle hoeken van de kamer laten zien zijn welkom.
Wulpse dame (52) zoekt sex
ZoekendeJess
60 Jaar · Smallingerland · Friesland
Ik woon samen, maar mijn vriend is veel te weinig thuis. Ik heb aardig wat vrije tijd, maar mis ook aan de andere kant een hoop. Heb jij af en toe tijd om naar me toe te komen? Of om te ontmoeten op een parkeerplaats? Dat vind ik onwijs spannend!
Lieve granny (60) zoekt jongen
Solienna
56 Jaar · Emmen · Drenthe
Al een tijdje ben ik gescheiden het was even pittig maar ik heb nu weer zin om gewoon lol te maken met een leuke man.
Oudere oma (56) emailen
Yend
62 Jaar · Stichtse Vecht · Utrecht
Kan hier vertellen wie ik ben maar ik kan ook vertellen wat ik zoek. Een avontuurlijke man die tijdens een boswandeling zijn handen niet huis kan houden, een man die tijdens een dagje strand maar al te graag met mij het water in wil gaan
Rijpe granny (62) wil man
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.