Meer info over Wildkonijn
Relaxed genieten van al het leuks in het leven. Kwestie van geven en nemen.
Naam:
Wildkonijn
Leeftijd:
55 Jaar
Woonplaats:
Westerveld
Provincie:
Drenthe
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Uitdeoorlog
57 Jaar · De Ronde Venen · Utrecht
Ik kom uit de oorlog en ik ben al een tijdje hier, maar ik vind dat ik hier nu maar een leven moet gaan opbouwen. Terug ga ik niet meer dus dan moet ik hier het beste er van maken toch?
Mooie oma (57) zoekt man
Relaxtelettie
60 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Een beetje naaien een goed boek. Ik kom altijd de dag wel door, maar het zou leuker zijn met iemand naast mij.
Geile granny (60) wil man
OpZoekja
54 Jaar · Lede · Oost-Vlaanderen
Naar meer dan alleen voor tv hangen en bier drinken. Ik kan heel makkelijk weg een leuke hobby kan ik er wel bijnemen.
Oude dame (54) contacteren
Striptease
58 Jaar · Utrecht · Utrecht
Ik geniet er ontzettend van om te strippen. Ik trek een sexy setje voor je aan, maar ik trek het ook weer voor je uit, maar wel langzaam, want ik wil je zien genieten.
Oudere oma (58) zoekt sex
ROmandy
55 Jaar · Westerwolde · Groningen
Ik ben misschien een beetje ouderwets, maar ik ben gek op een beetje decorum, stijl en romantiek. Al die mannen van tegenwoordig op internet zijn alleen maar op zoek naar snelle sex en dat wil ik nu juist niet.
Geile oma (55) wil man
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.