Meer info over Rapy
Het is twee jaar geleden dat ik een vriend heb gehad. Het heeft toch zijn nadelen om single te zijn want je kan ook niet alles alleen doen. Naar de film vind ik super leuk maar alleen vind ik het maar niets. Zo zijn er nog dingen en ik hoop dat jij die man bent die ook van gezelligheid houd.
Naam:
Rapy
Leeftijd:
28 Jaar
Woonplaats:
Utrecht
Provincie:
Utrecht
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Stoeimetmij
56 Jaar · Zuidplas · Zuid-Holland
Er zijn maar weinig mannen die van mij kunnen winnen met uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Ik ben namelijk lekker gespierd en zie er goed uit. Hopelijk zijn er nog mannen die van gespierde vrouwen houden.
Geile oma (56) wil sex
Coolinda
52 Jaar · Brussel · Brussel
Mijn naam is Colinda ben eerlijk, spontaan en mag graag lachen. Ik hou van koken en of uit eten gaan. Zou graag in contact willen komen met een man om samen leuke dingen te gaan doen.
Hete dame (52) zoekt man
Anne_loes
59 Jaar · Roerdalen · Limburg
Ik ben helemaal vrij, zou openstaan voor meer maar dan moet ik echt de ware tegen komen. Anders vind ik een sexcontact voor regelmatig prima! Ik ben erg romantisch ingesteld en laat me dan ook graag verrassen.
Wulpse oma (59) wil man
Closednote
57 Jaar · Sint-Michielsgestel · Noord-Brabant
Ik ben een leuke spontane eerlijke vrouw, die op zoek is naar een man die serieus is en die eerlijk en oprecht is. die houdt van een vrouw die niet op haar mondje is gevallen, en die ook nog eens van gezelligheid houd
Wulpse oma (57) wil sex
Suribes
51 Jaar · Venray · Limburg
Ik hoop hier zo de man van mijn dromen te vinden, de man die alles voor me betekent en ik voor hem. Ik hoop dat we een mooi leven gaan hebben en de romantiek hoogtij viert.
Mature dame (51) emailen
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.