Meer info over HETEkellY
Ik zoek een ervaren man, zo rond de 40, die weet hoe hij de vrouwtjes moet verwennen! Ik laat graag mijn kutje likken en geef er nog liever iets voor in de plaats! Ik ben niet preuts dus mocht je verder nog verlangens hebben ben ik er om je te helpen! Zorg wel dat je in conditie bent want ik doe regelmatig aan sport! Ik werk als serveerster in een bar en ben dus ook niet op mijn mondje gevallen! Samen met een vriendin woon ik op een klein appartementje (om de kosten te drukken) Ik ben niet echt op zoek naar een vaste relatie, maar het kan natuurlijk wel als we echt een klik hebben!
Naam:
HETEkellY
Leeftijd:
27 Jaar
Woonplaats:
Beveren
Provincie:
Oost-vlaanderen
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Partymuts
55 Jaar · Bergen · Noord-Holland
Ik ben een feestbeest, mijn hele leven eigenlijk al. Ik ben geen relatiemens, heb al heel wat mannen in mijn leven versleten. Het is puur de spanning die ik zoek.
Mature oma (55) zoekt man
Zegooria
51 Jaar · Tilburg · Noord-Brabant
Ik ben heel benieuwd hoe jou voorstel er uit ziet om met mij een nachtje door te brengen. Ik hou wel van een avontuurtje en hoop dat jij dat voor me bent. Samen de liefde bedrijven is waar ik voor gaan wil.
Lieve dame (51) zoekt man
Leentjevd
59 Jaar · Eindhoven · Noord-Brabant
Leentje hier! Als je op zoek bent naar een gezellige vrouw die houdt van plezier maken, terrasjes en leuke uitstapjes doen, geef me dan een seintje!
Wulpse oma (59) wil man
Schaakkampioen
55 Jaar · Almelo · Overijssel
Ik ben dus echt heel erg goed in schaken, is er iemand die dat spel met mij wil spelen? En zou je boos worden als je verliest.
Lieve oma (55) daten
Durfit
51 Jaar · Bergen op Zoom · Noord-Brabant
Mijn man was eigenlijk nooit thuis en dat vond ik maar niks. Dus ben ik vreemd gegaan, wat me een scheiding heeft opgeleverd. Was niet zo leuk, maar nu ben ik wel helemaal vrij om te doen en te laten wat ik wil. Dat betekent dus ook seks waar
Hete dame (51) daten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.