Meer info over Kikiani
Ik vind het niet leuk dat ik single ben, inmiddels alweer een jaar. Ik kijk er naar uit om een man te leren kennen die mijn partner wil worden en hoop dat jij het bent die perfect bij me past.
Naam:
Kikiani
Leeftijd:
26 Jaar
Woonplaats:
Leeuwarden
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Gomio
62 Jaar · Almere · Flevoland
Ik ben aan de mollige kant maar dat heeft best ook wel zijn charmes. Als man heb je dan op zijn minst iets in handen. Waar ik dol op ben ga ik nu nog niet verklappen want het is aan jou om er zelf achter te komen als je mij gaat verwennen.
Wulpse granny (62) verwennen
NiskVeen
57 Jaar · Nieuwegein · Utrecht
Het is nu een paar jaren geleden dat mijn man is overleden. Sinds die tijd heb ik geen man meer in mijn leven gehad, en ik merk dat ik daar nu wel weer aan toe ben na vele lange jaren. Ik zoek een leuke spontane man met wie ik de rest van mijn
Rijpe oma (57) wil man
Liefpief
54 Jaar · Groningen · Groningen
Niet echt zo heel erg op zoek, maar wie weet wie ik hier tegen kom.
Oudere dame (54) zoekt sex
Relaxtelettie
60 Jaar · s-Hertogenbosch · Noord-Brabant
Een beetje naaien een goed boek. Ik kom altijd de dag wel door, maar het zou leuker zijn met iemand naast mij.
Geile granny (60) wil man
Saniyje
54 Jaar · Pijnacker-Nootdorp · Zuid-Holland
Rood is zo lelijk nog niet toch? Helemaal als het enkel om een paar haartjes gaat. Dus ik dacht haartjes mooi op zoek naar een lekkere man om mijn koude nachten warmer te maken.
Oudere dame (54) zoekt man
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.