Meer info over Josjaranka
Ik heb gelukkig na de relatiebreuk mijn leventje weer opgepakt, ik heb een maandje getreurd maar dat is nu achter de rug. Wil me weer overgave storten op de man die me leuk vind en ik hem.
Naam:
Josjaranka
Leeftijd:
33 Jaar
Woonplaats:
Leeuwarden
Provincie:
Friesland
Land:
België
Sexdating:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Flowers
50 Jaar · Westland · Zuid-Holland
Sprangelend, nieuwsgierig, soms serieus maar nooit saai en eeuwig trouw!
Mature vrouw (50) zoekt man
Hielken
51 Jaar · Gouda · Zuid-Holland
Ik ben een beetje een stuiterballetje, misschien is het ADHD ik heb geen idee maar ik ben soms best wel heel erg druk.
Oude dame (51) contacteren
Jijerbij
56 Jaar · Hoeksche Waard · Zuid-Holland
Mijn vriend en ik hebben besloten dat we eens een triootje willen gaan doen. In eerste instantie met een man er bij maar een vrouw is ook van harte welkom hoor!
Rijpe oma (56) contacteren
Elisabeth
63 Jaar · Heist-op-den-Berg · Antwerpen
als vijftiger hoop ik dat er nog altijd iemand hier op deze aarde rondloopt die met mij leuke dingen wil doen: een filmpje meepikken, eens lekker thuis samen kokkerelen of een leuk ( daarom niet superchique ) restaurantje doen, graag
Oudere granny (63) zoekt jongen
Lekkermondje
64 Jaar · Den Haag · Zuid-Holland
Zoals je kunt zien op mijn foto's heb ik een heerlijk mondje. Ik kan daar natuurlijk heel veel in stoppen, maar het liefste iets anders dan een wortel..
Mature granny (64) daten
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reŽle dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.